Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang krijgt na afloop van verloren derby rode kaart

Laatste update:

Bij Club begonnen Noa Lang en Ruud Vormer in de basis, terwijl Bas Dost genoegen moest nemen met een plek op de bank. Cercle kreeg na een klein kwartier de kans om de score te openen. Na een goede individuele actie van Rabbi Matondo kon Olivier Deman alleen af op doelman Simon Mignolet. De middenvelder treuzelde echter net te lang, waarna de meegelopen Brandon Mechele zijn inzet van de doellijn kon halen. De bezoekers zaten niet lekker in de wedstrijd, maar creëerden via Charles De Ketelaere toch een spaarzame kans. De spits gaf vanaf de achterlijn voor op Hans Vanaken, die doelman Thomas Didillon tot een uiterste redding dwong.

In de aanval erop was Charles Vanhoutte met afstandsschot namens de thuisploeg dicht bij de openingstreffer. Lang zat net als de rest van Brugge duidelijk niet in de wedstrijd en ontsnapte kort voor rust aan zijn tweede gele kaart na geklaag aan het adres van scheidsrechter Nicolas Laforge. De ban werd in de tweede helft uiteindelijk gebroken door Cercle, toen een vrije trap door Club niet goed werd weggewerkt. De bal viel voor de voeten van Senna Miangue, die hard binnenschoot: 1-0.

Vervolgens ontpopte Didillon zich tot grote held in de derby. De sluitpost had eerst een antwoord op een doelpoging van Vormer en hield daarna Rits van de gelijkmaker af met een uitstekende reflex. Vanaken had tien minuten voor tijd alsnog de 1-1 op zijn voet, maar hij raakte de bal niet vol, waardoor Didillon opnieuw in de weg lag. Club gaf op jacht naar een punt steeds meer ruimte weg en hier leek Cercle vlak voor tijd van te profiteren. Matondo zag zijn schot echter op de lat belanden. De aanvaller was in blessuretijd wel belangrijk door de bal na een vlotlopende aanval op een presenteerblaadje te geven aan Sousa: 2-0.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties