Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang leest appje van Klaas-Jan Huntelaar schaterlachend voor

Laatste update:

Lang zegt tegen FOX Sports dat 'het kwartje is gevallen'. 'Alleen leuk zijn aan de bal' is niet genoeg om te slagen als voetballer, erkent hij. "Ik denk dat ik er stappen in aan het maken ben, maar ik ben er nog lang niet. Ik moet gewoon doorgaan en dan zie ik wel hoever ik kom", blikt de zelfkritische buitenspeler vooruit. Het doet hem goed dat hij dinsdag als invaller tot scoren kwam voor Jong Oranje in de slotfase, nadat hij tegen Wit-Rusland een dot van een kans om zeep hielp, vlak voor het vijandelijke doel.

Noa Lang, de held van Jong Oranje, pakt voor het oog van heel Nederland zijn telefoon en leest een appje van Klaas Jan Huntelaar voor ????

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 8 september 2020

"Ik scoor juist altijd die moeilijke ballen. Die makkelijke mis ik, alsof ik bang ben om te missen", analyseert Lang. "Klaas-Jan Huntelaar appte me gelijk na die misser. Hij zei: 'Je moet hem er gewoon met overtuiging in rammen.' Ik denk dat hij nu wel blij met me is. Hij zal me zo wel een berichtje sturen." Kort na het interview komt Lang terug naar de verslaggevers van de sportzender, want hij had inderdaad een bericht ontvangen van zijn ploeggenoot van Ajax.

"Ik heb hem gezien hoor. Een lekker goaltje meegepikt, belangrijk. Maar dat snorretje kan echt niet meer, gap", citeert Lang lachend uit het berichtje van Huntelaar. Hij zal echter geen afscheid nemen van de snor. "Nu ga ik hem expres houden, zo ben ik", grapt de 21-jarige aanvaller, die hoopt te slagen in Amsterdam na een verhuurperiode bij FC Twente. "Het is aan mij om het echt waar te maken. Om niet alleen een grote mond te hebben, maar echt te presteren."

NOA LANG HAALT ZIJN GELIJK! Vrijdag: grote uitblinker tegen Wit-Rusland Dinsdag: op de bank beginnen tegen Noorwegen Maar bij een 0-0 stand, in minuut 82 …

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 8 september 2020

Meer nieuws

Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
0
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
15
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
10
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
19
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties