Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang maakt snel vrienden in het team bij PSV: 'We hebben een goede klik'

Laatste update:

"Noa Lang is echt een hele leuke jongen", vertelt Bakayoko enthousiast over zijn nieuwe ploeggenoot tegenover Veronica. "Ik kende hem al een beetje van de televisie, maar hij is echt een topgast. Ik heb een hele goede connectie met hem. We kunnen elkaar zeker goed vinden en hopelijk wordt dat alleen nog maar meer. Hopelijk kunnen wij samen een plezier zijn voor heel PSV."

Bakayoko wist tegen Nottingham na ruim een uur spelen de score voor PSV te openen. De aanvaller creëerde net buiten het zestienmetergebied ruimte voor zichzelf en produceerde vervolgens een harde schuiver in de benedenhoek. Bakayoko speelde in de laatste generale in aanloop naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord de volle negentig minuten. Volgens hem wil het niet direct zeggen dat hij vrijdag in De Kuip ook kan rekenen op een basisplaats. "We kijken gewoon wedstrijd per wedstrijd en de trainer maakt zijn beslissingen."

PSV hoopt zich tijdens de zomerse transferwindow nog te versterken met een nieuwe aanvaller. Bakayoko houdt zich echter niet bezig met de mogelijke komst van een extra concurrent. "Als we daar het team mee kunnen versterken, waarom niet. Het is niet mijn rol om te kiezen wie komt en wie niet komt. Ik sta achter onze technisch directeur (Earnest Stewart, red.). Maar zo lang ik presteer, dan maakt het niet uit wie er komt."

Meer nieuws

Dit enorme bedrag verdiende KNVB al dankzij de prestaties van Oranje op het EK
0
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
5
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
27
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0
Erik ten Hag stuurt 'ondeugend berichtje' naar Engels international
12
Koeman lijkt rol van Memphis tijdens Nederland - Engeland te onthullen
90

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties