Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang neemt afscheid met video op Instagram: 'Mooier dan gehoopt'

Laatste update:

Ajax verhuurde Lang tot aan 30 juni aan Twente. Nu het seizoen is beëindigd en clubs op korte termijn weer in aangepaste vorm mogen gaan trainen, is het onduidelijk waar de jeugdinternational gaat trainen. Afgaand op zijn video lijkt Lang terug te keren naar Ajax, waar zijn contract doorloopt tot aan de zomer van 2021. Met een compilatie van beelden uit zijn periode bij Twente bedankt hij de achterban. "Korter dan gedacht, mooier dan gehoopt! Tukkers, bedankt", schrijft Lang, die in zeven duels eenmaal trefzeker was namens Twente.

View this post on Instagram

A post shared by Noa Noëll Lang (@noano17) on

Twente maakte reeds bekend dat de selectie maandag weer gaat trainen. "Begin mei starten we de trainingen in Hengelo en gaan spelers in verschillende groepen, waarvan de grootte afhankelijk is van wat er mag van het RIVM, aan de slag. Natuurlijk houden hierbij de 1,5 meter afstand goed in de gaten. Een voordeel van de komende lange voorbereiding is dat er ruimte is om ook veel individueel te trainen, zeg maar volgens de 'American style', in Amerika kennen ze ook een lange voorbereiding en wordt er veel individuele oefenstof aangeboden ter verbetering van ieders vaardigheden", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen, van wie dinsdag bekend werd dat hij de club aan het einde van het seizoen verlaat.

Verwacht jij dat Noa Lang gaat slagen bij Ajax?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties