Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang vanaf komende vrijdag te bewonderen op Prime Video

Laatste update:

De camera geeft het publiek een inkijkje in Langs leven in België, bij PSV, Oranje en in privéopzicht. Tal van bekenden uit zijn verleden zijn geïnterviewd.

Zo komen voormalig trainers Erik ten Hag, Alfred Schreuder en ex-ploeggenoten Jurriën Timber en Denzel Dumfries aan het woord. Ook zijn ouders, die al scheidden toen Lang één was, verschijnen voor de camera.

Dat maakt het verhaal een mix van de voetballer Lang en de mens Lang. De docuserie zoomt namelijk ook nadrukkelijk in op het privéleven van de aanvaller, zo maakt Prime duidelijk in de omschrijving.

De omslag van de documentaireserie Lastpak: Noa Lang. (Foto: Prime Video)

"Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, Lastpak: Noa Lang neemt je me in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn", klinkt het.

De serie zal een van de weinige dingen zijn die de komende tijd van Lang te zien is. De tienvoudig Oranje-international staat nog wel even aan de kant met een hamstringkwetsuur.

Verwacht wordt dat Lang tegen het einde van dit seizoen weer in actie kan komen. Tot nu toe speelde hij negentien wedstrijden voor PSV, waarin hij vijf keer scoorde en één keer aangever was.

Meer nieuws

AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
4
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties