Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang 'vlucht' naar Dubai en reageert op keiharde kritiek na actie in België

Laatste update:

In de 26ste speelminuut pakte de onfortuinlijk spelende Lang zijn eerste kaart. Hoewel er op dat moment voor Club nog geen vuiltje aan de lucht was, moest men na rust wel twee tegendoelpunten incasseren. Senna Miangue zorgde namens Cercle voor de openingstreffer, waarna David in de laatste minuut van de reguliere speeltijd de eindstand bepaalde: 2-0. De nederlaag leidde blijkbaar tot dusdanig veel frustratie bij Lang, die zijn woede niet kon beheersen en het clublogo van Cercle van de muur trok. Waarschijnlijk was dat de aanleiding voor de wedstrijdleiding om Lang zijn tweede gele kaart te geven. Hij zal zodoende geschorst zijn voor het thuisduel met Sint Truiden.

Sporza schrijft dat een rode kaart voor Lang 'onvermijdelijk' was. "Negentig minuten lang sakkerde Noa Lang op de wedstrijdleiding, getriggerd door het stevige spel van Cercle Brugge. Ook nadien had Lang moeite om zijn emoties onder controle te houden. De smaakmaker van Club, die nooit zijn beste niveau vond, flirtte met een tweede geel en kreeg die na affluiten ook voor onbekende redenen", zo luidt het bericht. Trainer Philippe Clement wilde na afloop niet te veel woorden vuil maken aan het voorval rondom zijn pupil. "Ik weet niet precies wat er gebeurd is bij die tweede gele kaart, maar het is sowieso heel spijtig."

Enkele uren na de wedstrijd plaatst Lang dus een foto op zijn Story vanuit het vliegtuig, dat onderweg is naar Dubai. In een tweede Story lijkt hij te reageren op de kritiek die hij kreeg vanuit België voor zijn actie. "Hou ook van jullie. Geniet van jullie dagen", schrijft Lang, die het bericht afsluit met een hart.

-

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
12
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties