Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar

Laatste update:

Het was zaterdag voer voor de media: de beelden die Geertruida op Snapchat deelde van zijn aanwezigheid in het London Stadium bij West Ham - Liverpool. Direct ging het gerucht dat de vice-aanvoerder van Feyenoord alvast zijn nieuwe club aan het werk wilde zien.

Geertruida vertrekt komende zomer zo goed als zeker uit De Kuip, en wordt ook een transfer gegund. Liverpool is op zijn beurt eenvoudig in staat om het gewenste bedrag op tafel te leggen.

Dat zal in ieder geval meer zijn dan het bedrag dat RB Leipzig afgelopen jaar wilde betalen voor de 23-jarige verdediger. Die Roten Bullen zagen een deal toen op het laatste moment afketsen, omdat Feyenoord plots meer wilde zien dan de geboden dertig miljoen euro.

Het gerenommeerde Transfermarkt dicht Geertruida momenteel een marktwaarde van 32 miljoen euro toe. De zevenvoudig Oranje-international beschikt nog over een eenjarig contract bij Feyenoord.

Hancko

Naast Geertruida wordt ook de naam 'Dávid Hancko' veel aan Liverpool gelinkt sinds het nieuws over Slot. De Telegraaf meldt echter dat vooral Italiaanse clubs de Slowaak op de radar hebben staan.

Hancko zou in ieder geval op het lijstje bij Napoli staan, zo wist La Gazzetta dello Sport half april al te melden. Naar verluidt wordt er een openingsbod van twintig miljoen euro voorbereid.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
0
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
26
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties