Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noodkreet uit Italië: 'Ik wil terug naar huis, ik snap de club niet'

Laatste update:

"Ik wil terug naar Betis, ik kan niet meer voor Fiorentina spelen", zo verzekert Joaquin, die tussen 2000 en 2006 voor de club uit Sevilla speelde en daarna ook voor Valencia en Málaga uitkwam. In de zomer van 2013 tekende de aanvaller een driejarig contract met Fiorentina. "Ik had nooit gedacht dat ik dit aan het einde van mijn loopbaan zou meemaken. Ik snap gewoon niet waarom Fiorentina mij niet laat gaan."

"Ik sta al sinds vorig jaar op de transferlijst. Waarom stelt de club zich nu opeens anders op", zo vraagt Joaquin zich af. "Niemand snapt de houding van de club. Mijn ploeggenoten, de supporters, iedereen vraagt mij waarom ik niet terug naar huis mag. Dat kan en mag niemand voor mij beslissen. Ik kreeg in januari te horen dat ik te koop stond, maar ik bleef omdat ik het idee had dat ik belangrijk kon zijn. Nu wil ik per se naar Betis. Er is geen weg meer terug. Ik mis mijn familie, mijn Betis en mijn stad."

Paulo Sousa wil Joaquin niet kwijt en daar heeft de aanvaller, goed voor 51 interlands, begrip voor. "Maar op dit moment is de logica ver te zoeken. De club moet begrijpen dat ik zestien seizoenen achter de rug heb. Ik verdien het om terug naar huis te mogen. Ik wil al vijf jaar lang terug naar Betis. Ik heb twee seizoenen lang alles voor Fiorentina gegeven en nu wil ik terug. Waarom mag ik niet gelukkig zijn?"

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
6
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties