Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noodkreet van Bony: 'Het voelt krankzinnig aan, een bizarre situatie'

Laatste update:

"Ik ga door een heel gek moment heen", erkent de ex-aanvaller van Vitesse in gesprek met de BBC. "Het is meer dan moeilijk voor me." Hughes is volgens Bony tevreden over de trainingsarbeid en werkhouding van de krachtpatser. Daarom voelt het 'krankzinnig' aan dat hij niet meer in actie komt. "Ik snap er niets van. Het is pijnlijk. Ik wil weten waarom ik geen kans krijg en daar probeer ik continu een verklaring voor te vinden. Ik wil weten wat ik kan doen, want dit is een bizarre situatie."

Bony heeft naar eigen zeggen bewezen goed genoeg te zijn voor Stoke. "Het is heel gek om zo'n tien wedstrijden op de bank te zitten en nu zelfs geen deel meer uit te maken van de wedstrijdselectie", aldus de voormalig Eredivisie-topscorer, die een clausule had in zijn contract die toestond dat hij in januari naar China zou verkassen. "Mijn zaakwaarnemer heeft gezegd dat er een aanbod lag, maar ik weigerde te vertrekken. Ik wil nog meer laten zien in Engeland. Dit is niet het einde. Ik ben nog steeds Wilfried Bony en ik kan beter, maar dan moet ik wel spelen. Ik ben nu niet geïnteresseerd in China."

Denk je dat Wilfried Bony zich terugvecht bij Stoke City?

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
15
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
8
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties