Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noodlijdend Lille OSC wordt overgenomen door Nederlandse zakenman

Laatste update:

Lopez is vanwege de financiële problemen bij Lille behoorlijk onder druk komen te staan. De preses leende maar liefst 130 miljoen euro van Elliott Management, een beleggingsfonds uit de Verenigde Staten dat onder meer eigenaar is van AC Milan. Hij beloofde bij het akkoord dat hij het geld zou terugbetalen met de opbrengst uit spelersverkoop. Lopez was afgelopen zomer van plan om zes spelers te verkopen, maar mede vanwege de coronacrisis werden alleen Victor Osimhen (voor zeventig miljoen euro aan Napoli) en Gabriel Magalhães (voor 25 miljoen euro aan Arsenal) van de hand gedaan.

Volgens onder meer L'Équipe zal het bedrijf Kalisto Sporting SARL de club op korte termijn overnemen. Petermann is eigenaar van dat concern. De 42-jarige zakenman is een voormalig bankier van JP Morgan, het bedrijf waar Lille zijn geld van leende. Tevens heeft Petermann banden met Elliott Management. De overname van de Franse club is zo goed als rond en zou woensdag nog kunnen worden afgerond.

Ajax treft voormalig doelwit dat het scoren verleerd lijkt te zijn

De aanvaller van 32 miljoen euro bakt er voorlopig niets van bij Lille OSC.Lees artikel

Canal+ meldde woensdag al dat Lille een verlies heeft geleden van tussen de 130 en 200 miljoen euro. De koploper in Ligue 1 moet uiterlijke woensdagavond de cijfers overhandigen aan de DNCG, de financiële waakhond van de voetbalwereld in Frankrijk. Volgens bovengenoemd medium denkt de leiding van Lille nu serieus na over het tussentijds verkopen van enkele spelers, om zo de ergste financiële nood te lenigen. Dat zal nodig blijven, ongeacht of de club wordt overgenomen.

La Voix du Nord denkt dat Renato Sanches de belangrijkste gegadigde is om te worden verkocht door de Franse club. De Portugese middenvelder zou intensief worden gevolgd door clubs uit de Premier League. Afgelopen zomer zou er al een bod van zeventig miljoen euro zijn binnengekomen vanuit Engeland, al wist voorzitter en grootaandeelhouder Gérard Lopez de spelmaker toen nog te behouden.

-

Meer nieuws

Bayern is woedend: 'Dit is moedwillig, hier kunnen we geen stront van kopen'
1
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
5
Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
10
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
22
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
20
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties