Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noodlijdend NEC stelt titel boven verkoop beste spelers in januari

Laatste update:

Er staat op dit moment bewust niemand in de etalage bij de club, zo bericht de Gelderlander. Sinds de zomer kiest NEC er al voor om ieder bod op waarde te schatten en niet te snel 'ja' te zeggen op een bedrag dat geboden wordt. "We accepteren een aanbod alleen als we ook kunnen herinvesteren. De kwaliteit van de spelersgroep mag niet lijden onder de verkoop van spelers", zegt Bart van Ingen, algemeen directeur.

Wel heeft NEC een salarisplafond ingesteld. "We handelen naar de tijdgeest. De markt in het profvoetbal is veranderd. De tijd dat een club als NEC de torenhoge salarissen kan betalen, is voorbij", benadrukt Van Ingen. Door de degradatie viel ongeveer een miljoen euro aan tv-gelden weg, haakten sponsors af en leveren thuiswedstrijden minder op.

Verwacht jij NEC volgend seizoen terug in de Eredivisie?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
0
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
47
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
71
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties