Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noord-Korea wint beladen duel met aartsrivaal Zuid-Korea

Laatste update:

Ri Kwang-Chon werd uiteindelijk de matchwinner in het Chinese Guangzhou. Negen minuten voor rust kopte hij zijn ploeg naar een 1-0 voorsprong, en dat minimale verschil bleek genoeg om de wedstrijd te winnen. De Noord-Koreanen hadden het nog even moeilijk, toen een klein half uur voor tijd de ploeg met tien man verder moest na een rode kaart. Desondanks behield de WK-ganger de voorsprong.

Bondscoach Jo, die met zijn ploeg onder de 23 jaar aangevuld met enkele spelers op het WK aanwezig waren aan het toernooi meedoet, was een gelukkig man. "We hadden, ondanks de rode kaart, veel vertrouwen en zijn blijven vechten tot het einde", stelde de keuzeheer tegenover persbureau AFP. "Het betekent erg veel voor ons om van Zuid-Korea te winnen."

De Zuid-Koreanen waren teleurgesteld na afloop van het duel. "Ik ben er echter van overtuigd dat we de finale nog kunnen halen", aldus bondscoach Hong Myung-Bo. Het was pas de eerste groepswedstrijd voor beide ploegen. Zuid-Korea neemt het in de volgende groepswedstrijd op tegen Jordanië, terwijl Noord-Korea de degens kruist met een Palestijns elftal.

-

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
17
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties