Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noord-Macedonische spits mist clash met Duitsland door obsceen juichen

Laatste update:

Nestorovski mocht zondagavond tegen Liechtenstein tien minuten voor tijd aanleggen vanaf elf meter. De spits, die een half uur voor tijd binnen de lijnen kwam voor Goran Pandev en nota bene de aanvoerdersband om zijn armen kreeg, verschalkte doelman Benjamin Büchel met een Panenka. De aanvaller zocht vervolgens de dichtstbijzijnde camera op om een aantal critici de mond te snoeren door handgebaren te maken en zijn vinger voor de mond te doen. Na afloop van het duel verklaarde Nestorovski zijn gedrag.

"Het was bedoeld voor drie personen, die mij en mijn familie sinds drie dagen bedreigen en beledigen", liet Nestorovski na afloop van het duel via Instagram weten. "Ze weten precies wie ik bedoel. Voor de mensen die dachten dat het voor hen bedoeld was, maak ik mijn excuses." Noord-Macedonië won tegen Liechtenstein zijn eerste groepsduel in aanloop naar het WK. Het eerste WK-kwalificatieduel ging nipt verloren tegen Roemenië (3-2). Duitsland gaat momenteel aan kop in Groep J met zes punten uit twee wedstrijden, net als nummer twee Armenië. Noord-Macedonië en Roemenië volgen met drie punten uit twee wedstrijden, terwijl IJsland en Liechtenstein nog puntloos zijn.

"Ik ben blij dat hij zijn excuses heeft gemaakt en een verklaring voor zijn gedrag heeft gegeven", liet bondscoach Angelovski weten in een reactie. "Maar zulk gedrag van een international kan niet onbestraft blijven." Noord-Macedonië geldt komende zomer samen met Oekraïne en Oostenrijk als tegenstander van het Nederlands elftal tijdens het EK. Het land rekende in november vorig jaar in de allesbeslissende play-offs af met Georgië (1-0) en plaatste zich daarmee voor het eerst in de historie voor de eindronde van een internationaal toernooi.

-

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
2
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
39
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties