Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noorse laagvlieger contracteert 'Lionel Messi': 'Nu zoeken we nog een Ronaldo'

Laatste update:

"Het is al een tijdje mijn plan geweest om mijn naam te veranderen en Lionel Messi is mijn grootste idool. Vanwege mijn toewijding aan het voetbal, leek dit een logische stap", legt hij uit aan VG. "Ik wil zeggen dat ik mijn best doe om net zoals hij te spelen. Er zijn zeker wat overeenkomsten, al is het talent waarschijnlijk niet hetzelfde."

"Ik heb wel een vergelijkbare manier van het controleren van de bal en ben ongeveer net zo snel. Degenen die mij al langer kennen gebruiken nog steeds mijn oude naam, terwijl nieuwe mensen mij misschien Lionel of Leo zullen noemen." De Noorse Messi zal beginnen in het Onder-16-team van Junkeren.

Algemeen directeur Runar Bo Eriksen verwacht dat Knutsen weleens uit kan groeien tot een blikvanger bij zijn club: "Ik maakte eerder al de grap dat we nu op zoek moeten gaan naar een Cristiano Ronaldo. We weten dat er een Ronaldo beschikbaar is die eerder bij Fauske/Sprint speelde, dus het kan wel", voegt hij toe met een glimlach.

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
12
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties