Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noppert haakt af bij Oranje; Van Wonderen noemt datum voor mogelijke rentree

Laatste update:

Noppert heeft nog altijd last van zijn blessure en traint daarom niet altijd mee met de groep. "Dat Andries is opgenomen in de voorselectie van Oranje moet je denk ik vooral als een signaal zien, van: je staat op de radar", vertelt Van Wonderen tegenover Voetbal International. "Het lijkt me niet reëel." De oefenmeester liet vlak na de bekendmaking van de Oranje-selectie al weten dat de kans klein was dat Noppert tijdens de interlandperiode in actie zou komen. "Verbaasd was ik niet, maar heel reëel... De kans is niet groot dat 'ie dat haalt", liet de oefenmeester begin maart weten tegenover Omrop Fryslân.

De eerste wedstrijd van Heerenveen na de interlandperiode vindt op 1 april plaats, wanneer de Friezen het in Alkmaar opnemen tegen AZ. Of Noppert er dan bij zal zijn is nog niet helemaal zeker. "Zoals de zaken nu staan, is dat de vroegst mogelijke gelegenheid dat Andries wellicht weer zou kunnen spelen", zegt Van Wonderen over de datum voor de mogelijke rentree van de vijfvoudig international. Toen de voorselectie van bondscoach Ronald Koeman bekend werd gemaakt, zat Noppert daar tot verrassing van velen bij. "We hebben niet veel topkeepers", liet Koeman weten op de persconferentie. "Maar we hebben er voldoende om een keuze te maken voor de drie beste."

Naast Noppert werden ook Jasper Cillessen (NEC), Bart Verbruggen (RSC Anderlecht), Mark Flekken (SC Freiburg) en Kjell Scherpen (Vitesse) opgeroepen. Met name over de keuze van Koeman om Scherpen op te nemen was de nodige verbazing. De goalie maakte in de periode voor de selectie bekend werd gemaakt geen al te stabiele indruk bij Vitesse.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
9
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties