Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Noppert is gevaar voor Heerenveen, neem hem tegen zichzelf in bescherming'

Laatste update:

"Het overkomt je weer en hoe is het mogelijk?", verzucht Noppert na afloop bij ESPN. "Weet je, de gifbeker is nog niet leeg. Laten we het daar op houden. Je probeert het allemaal zo goed mogelijk te doen, voor jezelf, de club en het elftal. Dat zoiets dan gebeurt, waardoor je gelijkspeelt, dan slaap ik daar slecht van. Het is een aardig tikkie."

Noppert legt vervolgens uit wat er misging bij de late 2-2 van AZ. "Er is een lange bal, die redelijk de zestien binnenkomt", geeft de doelman commentaar bij de beelden. "Ik ben bang dat als ik ga glijden, dat ik erbuiten kom. Ik wil de bal vol raken en volgens mij raak ik hem ook vol. En in dit geval is het geen polletje, maar vliegt hij tegen iemand anders aan."

"Weet je, het is onbegrijpelijk. Maar dit overkomt me en ook dit hoort erbij", probeert Noppert nog enigszins positief naar de toekomst te kijken. "Ik dacht niet dat ik de bal in mijn handen kon pakken. Ik denk dat veel Nederlanders dat inderdaad ook weer zullen zeggen. Het is toch nooit goed. En dat is niet erg."

"Het enige dat je moet proberen te doen is hard blijven werken, om het lek boven proberen te krijgen. Dat het geluk ook een keer meezit. Neem van mij aan dat ik hier elke dag kom om te presteren, om mijn best te doen. Voor mezelf, de jongens en de club. Maar als het dan voelt alsof het bij je handen afbrokkelt, daar word je wel een beetje moe van, moet ik zeggen. Dit komt hard aan."

Kees Luijckx
"Dit doet zelfs ons pijn", zegt analist Kees Luijckx in gesprek met Aletha Leidelmeijer. "Dit wil je niet, maar ik moet ook bikkelhard zijn. Hij kost Heerenveen heel veel punten. Noppert zit gewoon heel slecht in zijn vel. Hij zit er gewoon heel slecht in."

"En dat is gewoon een gevaar voor Heerenveen. Het is een ervaren speler die bij het Nederlands elftal heeft gezeten. Je moet Noppert op een gegeven moment tegen zichzelf in bescherming nemen, zo hard is gewoon het voetbal", aldus Luijckx.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
2
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
65
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties