Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noppert vreest voor interlandloopbaan: 'Ja, dat was wel mijn gedachte'

Laatste update:

Noppert, die voor dit WK nog geen enkele interland op zijn naam had staan, kreeg in Qatar verrassenderwijs de voorkeur boven Justin Bijlow en Remko Pasveer. Hij verrichte enkele cruciale reddingen (waarbij die in de openingsfase tegen de Verenigde Staten (3-1 winst) het meest in het oog sprong) en maakte sowieso een betrouwbare indruk. Dat is in Nopperts optiek echter geen garantie voor meer.

"Misschien was dit wel de laatste keer. Ja, dat was mijn gedachte na de wedstrijd tegen Argentinië", vertelt The Tower of the Jouwer. "Dat is toch ook niet gek als je bedenkt waar ik vandaan kom?" Iedere wedstrijd die hij speelde zag Noppert dan ook als cadeautje. "Ik heb als kind gedroomd dit ooit mee te maken, maar de afgelopen jaren was die droom heel ver weg. Eigenlijk was die er niet meer. Ik ben Van Gaal dankbaar dat de Oranje-droom alsnog is uitgekomen. Bij een andere bondscoach had ik deze kans waarschijnlijk niet gehad", aldus de 28-jarige goalie.

Noppert zegt niet bezig te zijn met of hij eerste keus blijft onder Koeman, en ook een transfer spookt nog niet door zijn hoofd. De Spaanse media reppen over een mogelijke overstap naar Real Betis, terwijl hij in het binnenland veelvuldig gelinkt wordt aan Ajax. "Ik denk nu niet aan een transfer, ik zie wel wat er gebeurt de komende tijd", zegt Noppert daarover. "Of mijn leven anders wordt? Het belangrijkste is dat ik met beide benen op de grond blijf staan en ik denk dat dat wel gaat lukken."

FIFA World Cup
Nederland
2 - 2
Argentinië
Vind jij dat Andries Noppert eerste keus moet blijven bij Oranje?

Meer nieuws

Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
1
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties