Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nordin Amrabat kan rentree in de Eredivisie realiseren: eerste gesprek gevoerd

Laatste update:

In Heerenveen zien ze Amrabat zeker niet als belangrijkste doelwit deze transferzomer. De aanvaller wordt echter wel beschouwd als een 'interessante optie' en kan met zijn 36 jaar de nodige ervaring meenemen naar het Abe Lentra Stadion. De nummer acht van het afgelopen Eredivisie-seizoen heeft inmiddels gesproken met Amrabat, maar zou zich eerst willen richten op een geduchte concurrent voor Osame Sahraoui.

Amrabat heeft al enkele keren in voetbalpraatprogramma's laten doorschemeren open te staan voor een terugkeer in de Eredivisie. De routinier beschikt over een aflopend contract bij AEK Athene en is naar eigen zeggen al door twee Nederlandse clubs benaderd. Amrabat speelde in 2011 bij PSV voor het laatst op Nederlandse bodem. Daarna volgden diverse avonturen in het buitenland voor de 64-voudig international van Marokko.

De Marokkaanse aanvaller speelde in zijn loopbaan in totaal voor tien clubs in zes verschillende competities. In 2021 tekende hij een tweejarig contract bij AEK Athene, dat afgelopen seizoen de landstitel en de Griekse beker in de wacht wist te slepen. In de met 2-0 gewonnen bekerfinale tegen PAOK Saloniki werd Amrabat als invaller gebruikt. Het lijkt er nu op dat dat zijn laatste minuten waren in het shirt van de grootmacht uit Griekenland.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties