Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Normaal haalt Dabo die afstand niet eens met z'n linkerbeen'

Laatste update:

"Op het veld heb ik even wat gezegd. Na de wedstrijd hou je een praatje, maar vandaag heb ik ervoor gekozen om mijn mond te houden", aldus de trainer voor de camera van FOX Sports. Het opmerkelijke eigen doelpunt van Dabo verbaasde ook Fraser aan de zijlijn. Hij noemt het een 'vervelend' moment. "Normaal haalt hij die afstand niet eens met z'n linkerbeen. Een behoorlijke tik, maar je komt daarna op 1-2. Als je dan nog steeds niet voelt dat je deze wedstrijd gewoon moet winnen… Er was volledige controle."

Vitesse heeft een aantal ervaren spelers in de ploeg, maar gaf de voorsprong toch uit handen. Volgens Fraser is het onderscheid tussen ervaren en jonge spelers echter niet zo zwart-wit. "Je moet er staan. Soms zijn spelers heel jong, maar staan ze er gewoon. Mason Mount bijvoorbeeld. Ik heb misschien te lang gewacht om die te brengen. Je voelde aankomen dat we wat minder grip hadden. Je mag verwachten dat je dat als ervaren speler oppakt."

-
Verdiende Vitesse meer dan een nederlaag?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
100
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties