Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NOS: André Onana blijft in elk geval tot de winter bij Ajax

Laatste update:

Marc Overmars sprak afgelopen zondag nog de verwachting uit dat Onana deze transferperiode verkocht zou worden. "Voor beide partijen is dat het beste, ja,", zei de directeur voetbalzaken in gesprek met ESPN. Overmars wilde daarna geen antwoord geven op de vraag of hij vindt dat Onana, die zijn contract tot medio 2022 niet wil verlengen, zich goed heeft opgesteld in de afgelopen periode. "Dat is een mooie vraag en die beantwoord ik liever over een weekje. We hebben het wel in de kop zitten hoe we het gaan doen."

Onana zit momenteel een schorsing uit nadat er bij een dopingcontrole sporen van verboden middelen in zijn lichaam werden aangetroffen. Ajax en de keeper gingen met succes in beroep tegen de schorsing van een jaar. Onana mag aanstaande zaterdag weer aansluiten bij de groepstraining van Ajax. Op 6 november zou hij zijn rentree kunnen maken in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Onana was eerder deze transferperiode dicht bij een transfer naar Olympique Lyon. Een deal zou uiteindelijk zijn afgeketst. Algemeen directeur Edwin van der Sar zei eerder deze maand nog dat het de bedoeling is dat Onana vertrekt. "Dat is ook zijn insteek. Met Maarten (Stekelenburg) en Remko (Pasveer) hebben we twee heel goede keepers. Maarten heeft het uitermate goed gedaan en heeft zelfs op het EK gespeeld met het Nederlands elftal. Dat is een enorme bonus geweest voor hem. Nu moet hij het weer laten zien bij de club", aldus Van der Sar tegen Ziggo Sport.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties