Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NOS-commentator bij Ajax - FC Utrecht onder vuur: 'Meld je dan maar ziek!'

Laatste update:

Ajax - FC Utrecht was een weinig spectaculaire wedstrijd, waarin de Amsterdammers bijna constant de bal achterin in bezit hadden. De verdedigers zochten samen met doelman Diant Ramaj geduldig naar oplossingen aan de bal, terwijl de aanvallers van Utrecht afwachtten. Zo ontstond een duel met weinig kansen voor beide doelen.

Grueter stoorde zich hoorbaar aan het tempo van de Eredivisie-wedstrijd. "Rensch speelt ook maar terug op de keeper... Er zit geen enkel geloof, er zit geen enkele overtuiging in dat veldspel van Ajax. Utrecht stelt er ook helemaal niets tegenover."

Sébastien Haller, ex-spits van Ajax en FC Utrecht, was zondag aanwezig in de Johan Cruijff ArenA. "Haller zal niet weten wat hij ziet hier", aldus Grueter. "Het is een peilloze sportieve crisis waarin Ajax zich bevindt. Ook vanmiddag lijkt het weer nergens op. Er zit geen enkel tempo in het spel. Aangezien ook Utrecht het allemaal wel gelooft, is het doorbijten in de ArenA."

Op X is de nodige kritiek op het verslag van Grueter te lezen. "Wat een commentaar bij Ajax - Utrecht...", aldus DuBlanqeBogarde, een bekend gezicht op X. "Als je er geen zin in hebt, kun je je ook een keer ziekmelden of zo."

Oud-tennisser John van Lottum is het daarmee eens. "Ja echt een zuurpruim. Lekker estafette zwemmen blijven doen met z'n geschreeuw altijd", aldus Van Lottum.

Grueter kreeg de kritiek ook mee en komt met een reactie. "Afgaande op reacties in mijn tijdlijn blijken er mensen te zijn die vandaag hebben gesmuld van Ajax - FC Utrecht. Ik wist niet dat de lat tegenwoordig zo laag ligt in Amsterdam."

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties