Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NOS-commentatoren benoemen twee gedroomde versterkingen voor Ajax

Laatste update:

"Even speculeren: Onana zou nog steeds weg kunnen gaan. Van Tagliafico is de kans groot dat hij weggaat, want Ajax wil natuurlijk meewerken als daar goed geld komt. Hij is kandidaat nummer één om te vertrekken. Bij Van de Beek is het heel simpel: Real Madrid heeft een optie en als ze het geld betalen dat ze een jaar hebben afgesproken, is hij weg. Ziyech is al weg, dus dan kun je zeggen dat de as en het hart uit het elftal is. Ga je dat oplossen?", zo vraagt Vermeulen zich af. Davy Klaassen wordt genoemd als opvolger voor Van de Beek en Elshoff zou het raar vinden als er niet reeds een kandidaat in beeld is.

"Als ze dat niet kunnen opvangen, is dat wel gek. Het vertrek van Van de Beek zit er al zo lang aan te komen. Dan is het raar als er niet een hele goede vervanger voor komt. De linksbackpositie is heel belangrijk, waar je eventueel ook nog met Daley Blind zou kunnen gaan spelen als je het niet voor elkaar krijgt een vervanger te halen. Er loopt in Alkmaar het een en ander rond", verwijst Elshoff naar AZ. "Veertig kilometer verderop woont een uitstekende linksback, alleen Ajax en AZ hebben een gespannen relatie", haakt Vermeulen in. "Boadu zou het gat voorin kunnen vullen. Of Stengs. En Wijndal zou voor Ajax een gedroomde linksback zijn. Misschien dat ze binnenkort om de tafel moeten om het een en ander te bespreken."

"Boadu komt uit Amsterdam en alles in de wereld van het voetbal draait uiteindelijk om geld. Dat zal hier ook zo zijn: als Ajax de beurs trekt en een fors salaris neerlegt, zijn de wonderen de wereld nog niet uit", voegt commentator Roelfs toe. Elshoff benadrukt dat de ambities van Boadu op dit moment 'elders' liggen. "De Champions League kan mogelijk een verschil maken, maar hij wil graag naar Engeland of Spanje."

"Dat is het Bayern München-effect", benadrukt Vermeulen. "Als Ajax minimaal twee spelers zou wegkopen, hebben ze AZ ontmand en ben je voor een deel van concurrent af. Het is mooi meegenomen voor Ajax. Als je versterkingen nodig hebt van Champions League-niveau, ga je niet heel de wereld over zoeken als die veertig kilometer verderop rondlopen. Ze zullen heel serieus kijken, misschien dat ze niet alle drie zullen komen."

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties