Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Roberto De Zerbi voegt met Frankrijk nieuw land toe aan zijn cv

Laatste update:

Brighton ontvangt naar verluidt zo'n 6 miljoen euro voor De Zerbi, die al enige tijd geleden aankondigde te vertrekken bij the Seagulls. In het tot medio 2026 lopende contract van de Italiaan stond een afkoopsom van 15 miljoen euro, maar OM heeft die vastgestelde prijs dus kunnen drukken. Voor hoelang De Zerbi heeft getekend is vooralsnog onbekend.

De Zerbi maakte de afgelopen twee jaar veel indruk bij Brighton. De Italiaan loodste de Engelsen vorig seizoen naar de zesde plaats in de Premier League, waardoor de club zich dit jaar mocht melden in de Europa League.

Brighton won de groep met AEK Athene, Ajax en Marseille, maar ging in de achtste finale ten onder tegen AS Roma. De Engelsen eindigden dit seizoen als elfde in de Premier League, waarna De Zerbi dus zijn vertrek aankondigde.

De Zerbi werd de afgelopen maanden genoemd bij onder meer Bayern München en Manchester United, maar vervolgt zijn carrière dus bij Marseille. De 31-jarige Fabian Hürzeler volgt hem op in Brighton. Hij komt over van het Duitse Sankt Pauli.

De Zerbi was als trainer eerder actief in Italië (Darfo Boario, Foggia, US Palermo, Benevento en Sassuolo), Oekraïne (Shakhtar Donetsk) en Engeland (Brighton). Met Frankrijk voegt hij dus een nieuw land toe aan zijn cv.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Makkelie krijgt na EK-duel tussen Italië en Kroatië zeer slecht nieuws te horen
14
Pak 50x je inzet als Duitsland de kwartfinale haalt op EURO 2024!
0
Excelsior stelt jongste trainer in Nederland aan; Adrie Koster wordt assistent
7
NAC schopt meesterbrein achter promotiewapen op 'asociale' wijze op straat
5
Vertrek bij Ajax is 'een optie' voor talent dat voorbereiding gewoon meedraait
18
Feyenoord bevestigt invulling complete technische staf voor volgend seizoen
11

Meer sportnieuws

Reacties