Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Notoire veelpleger Ramos moet weer vroeg douchen en pakt record

Laatste update:

In het seizoen 2005/06 debuteerde Ramos bij FC Dordrecht in het betaald voetbal en daar bleef hij uiteindelijk vijfenhalf jaar: viermaal haalde hij het einde van de wedstrijd niet. In dienst van RKC Waalwijk moest de verdediger drie keer voortijdig de kleedkamers opzoeken en bij Roda JC overkwam het hem vorig seizoen tweemaal en dit seizoen alweer tweemaal. Al met al staat hij dus op elf rode kaarten.

Dat is een pijnlijke verbetering van het record dat Raymond Atteveld en Marco Gentile in handen hadden: de oud-profs werden in hun loopbanen beiden tien keer met rood weggezonden. Ramos heeft als het goed is nog wat seizoenen te gaan en kan het negatieve record dus nog scherper gaan stellen, als hij niet voorzichtiger gaat voetballen.

Vind jij Guy Ramos een goede verdediger?

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
114
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
300
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
38
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
21
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties