Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nottingham Forest is woest en eist officieel dat arbiter Jones nooit meer fluit

Laatste update:

Afgelopen zaterdag ontstond er veel ophef in Engeland over een rode kaart voor Forest-verdediger Willy Boly. Laatstgenoemde veroverde met een sliding de bal van Adam Smith. De voet van Smith landde op Boly, waardoor de overtreding niet van, maar op de mandekker leek. Toch gaf arbiter Rob Jones een tweede gele kaart aan Boly.

Lang leken de ploeggenoten van Boly zich naar een resultaat te knokken. Voormalig Manchester United-aanvaller Anthony Elanga en Chris Wood maakten een dubbelslag van Solanke nog onschadelijk. In de 94ste minuut trof de Engelse spits echter nogmaals doel en dompelde hij Forest in rouw: 2-3.

Het is de tweede keer in het huidige seizoen dat Forest klaagt bij de PGMOL over Jones. Eerder voelde de club zich ook al benadeeld door de arbiter in het met 3-2 verloren duel met Manchester United.

The Telegraph weet dat de voorzitter van de scheidsrechtersbond, Howard Webb, zijn excuses heeft aangeboden bij Forest. De oud-arbiter erkent dat Jones een 'serieuze fout' heeft gemaakt. Voor Forest is het doekje voor het bloeden niet voldoende: de club wil nooit meer Jones toegewezen krijgen.

In de studio van Sky Sports werd zaterdag met totale verbazing naar de rode kaart gekeken. Mike Dean, oud-scheidsrechter in de Premier League, was daar aanwezig en legde uit dat de VAR, ook al zou het willen, niet kon ingrijpen.

"De VAR kan zich niet mengen bij gele kaarten, alleen bij directe rode kaarten." De vraag werd snel opgeworpen of die regel dan niet moet veranderen. "Ik denk dat ze dat ook gaan veranderen, ze zijn er al naar aan het kijken met het oog op volgend seizoen", antwoordde Dean.

Premier League
Manchester United
0 - 3
AFC Bournemouth

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
10
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties