Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nou, AZ slaagt erin om de top drie aan te vallen, wij niet'

Laatste update:

Navarone Foor (herstellend van arm uit de kom), Charlie Colkett (vanwege knieproblemen revaliderend bij zijn werkgever Chelsea), Maikel van der Werff (kniekwetsuur) en Alexander Büttner (mag weg bij Vitesse) zijn allemaal niet van de partij in Spanje. Fraser heeft gekozen voor een groep die ook daadwerkelijk wedstrijden kan spelen, zegt hij tegen De Gelderlander. "Ik mag maar 25 man meenemen. Meer niet."

"Iedereen bij Vitesse moet het besef hebben dat de tweede helft van het seizoen veel beter moet zijn. Dat is in ieders belang. En zeker ook mijn belang", erkent Fraser, die aangeeft dat op 'alle vlakken' verbetering nodig is. "Vitesse heeft de ambitie om de top drie aan te vallen. Net zoals FC Utrecht en AZ. Nou, AZ slaagt daar in, wij niet. Deze week is daarom ontzettend belangrijk. Hier zetten we de zaken voor de tweede seizoenshelft neer."

Zie je Vitesse hoger eindigen dan de achtste plaats?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties