Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nourdin Boukhari onthult wat hij tegen Cocu zei tijdens ruzie aan de zijlijn

Laatste update:

Boukhari vond dat niet sportief en liet dat weten, waar Cocu op reageerde. De coach van Vitesse was zeer fel en zei dat zijn collega aan Spartaanse zijde 'nu even moest uitkijken'. In gesprek met ESPN laat Boukhari nu weten waar Cocu zo kwaad over was. "Ik heb een handgebaar gemaakt en gezegd dat hij kon opdonderen. We speelden de bal uit en vroegen die weer terug te spelen. Dat deden ze niet en dat vind ik niet sportief. Toen zei Cocu dat ik me met mijn eigen club moest bemoeien en daar reageerde ik met een wegwerpgebaar op. Ik zei 'donder op'."

Sparta won met 3-1 van Vitesse en daardoor zijn de Arnhemmers nog altijd niet verlost van degradatiezorgen. Boukhari denkt dat dat de reactie van Cocu beïnvloedde. "Als ik iets verkeerds had gedaan, dan was de scheidsrechter, vierde man of de perschef wel naar mij toegekomen. Het is de emotie waar Cocu met zijn ploeg in zit. Dat vindt hij denk ik lastig. Vitesse zit in de hoek waar de klappen vallen. Een kat in het nauw maakt dan rare sprongen."

Na de wedstrijd reageerde Cocu zelf al op het voorval bij ESPN. De hoofdtrainer van Vitesse liet toen optekenen dat hij zich 'niet alles laat zeggen', maar dat hij zich wel kon voorstellen dat er bij Sparta boosheid was over het feit dat zijn spelers de bal niet teruggaven. Boukhari hoopt vooral dat Cocu er een volgende keer anders mee om zou gaan en sluit daarmee af. "Het boeit me verder niet. Je moet altijd sportief en vriendelijk blijven. Stel je op als een sportieve verliezer."

Eredivisie
Sparta Rotterdam
3 - 1
Vitesse

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties