Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noussair Mazraoui erg verbaasd over getrokken conclusies

Laatste update:

Mazraoui erkent dat Dest het goed heeft gedaan toen hij noodgedwongen moest toekijken. "Dan kan het snel gaan in het voetbal. Andere spelers pakken hun kans en dan worden er ook al snel allerlei conclusies getrokken. Dat heeft me wel verbaasd. Dan las ik dat Sergiño Dest de concurrentiestrijd had gewonnen. Terwijl ik überhaupt nog helemaal niet aan een strijd was begonnen."

In the Zone | Lachende Mazraoui gaat graag met Ten Hag mee naar Bayern München

"Als je er even niet bent, vergeten mensen al snel wie je bent en wat je kan. Ach, zo gaat dat blijkbaar", vervolgt de vleugelverdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad. Mazraoui voelt de drive bij de rest van de Ajax-selectie om wederom een sterk seizoen neer te zetten en geeft aan blij te zijn dat hij weer actief onderdeel uitmaakt van de hoofdmacht.

"Mijn seizoen is voor mijn gevoel nu pas echt begonnen", aldus de back, die in de laatste drie wedstrijden aan de aftrap stond. "Ik wil de lijn van vorig jaar doortrekken, weer belangrijk zijn voor de ploeg en mooie momenten beleven. De wedstrijd tegen Chelsea (in de Champions League, 4-4, red.) was zeker lekker. Daar was ik echt aan toe."

Meer nieuws

Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
2
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties