Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noussair Mazraoui weigert buitenland en verlengt bij Ajax

Laatste update:

Mazraoui maakte in februari 2018 zijn officiële debuut in het eerste elftal van Ajax toen hij tegen NAC Breda als invaller binnen de lijnen kwam. Na de blessure van Joël Veltman wist Mazraoui te overtuigen als rechtsback. Dit seizoen krijgt het 21-jarige talent de voorkeur boven Rasmus Kristensen en Veltman, die inmiddels weer hersteld is van een knieblessure.

De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, heeft zijn debuut in de nationale ploeg van Marokko inmiddels al gemaakt. Mazraoui maakte eind vorig jaar zijn eerste doelpunt in competitieverband. Tegen De Graafschap droeg hij met een goal bij aan de 8-0 overwinning. In de Champions League scoorde hij al tweemaal. Uit tegen Bayern München (1-1) tekende hij voor de openingstreffer, terwijl hij thuis tegen Benfica voor de winnende 1-0 zorgde.

"Noussair is nog maar 21 jaar en op meerdere posities inzetbaar. We hebben goede gesprekken gevoerd met zijn agent Mustapha Nakhli over zijn toekomst. Natuurlijk kan ook hij naar het buitenland, maar het is goed dat zij beiden ook vinden dat een langer verblijf bij Ajax het beste voor 'Nous' is", reageert directeur voetbalzaken Marc Overmars op de clubwebsite.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties