Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Noussair Mazraoui wordt te veel gehypet en daar houd ik niet van'

Laatste update:

"Ajax zou heel sterk moeten starten. Tegen Willem II (in de finale van de TOTO KNVB Beker, red.) begonnen ze weer langzaam zoals ze vaak beginnen in Champions League-wedstrijden. Ook tegen Juventus heb ik dat gezien en tegen Real Madrid ook. En Ajax zou echt de kansen moeten benutten voor een doelpunt", zegt de trainer in ruste in gesprek met Ajax Showtime.

De analist denkt dat Noussair Mazraoui niet op het middenveld start bij Ajax. "Ik denk het niet. Voor mijn part mag hij op de bank starten. Je moet niet te veel dingen veranderen aan de basis. Dat is één. En hij loopt te veel met de bal. Hij doet te veel dingen verkeerd op het middenveld. Hij wordt te veel gehypet en daar houd ik niet van. Ik houd van vastigheden, een vaste ploeg. Dat is met Lasse Schöne op het middenveld en met Frenkie de Jong en Donny van de Beek. Daar moet je niet aankomen."

De Mos vindt dat Mazraoui 'veel te veel' met de bal loopt, 'waardoor andere mensen net gedekt worden en niet op het goede moment aangespeeld worden'. "Maar dat zien de mensen niet. Die zien graag iemand die twee, drie mensen passeert", aldus De Mos, die geniet van het voetbal van Ajax. "Ik ben ook al een paar keer op uitnodiging gaan kijken, terwijl ik normaal geen interesse had omdat het voetbal me niet aanstond. Maar nu zou ik elke wedstrijd willen zien in het stadion, omdat het zo mooi is om naar te kijken."

Verwacht jij dat Ajax de finale van de Champions League gaat bereiken?

Meer nieuws

Langst dienende speler uit de selectie gaat AZ na 188 wedstrijden verlaten
0
Premier League-club is het zat en maakt werk van schrappen VAR
16
Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
5
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties