Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nu al alarmfase één voor Ten Hag: 'Woede zal alleen maar toenemen'

Laatste update:

"De fans worden ongeduldig, ja'', vertelt Hirst in gesprek met het Algemeen Dagblad. "En hun woede zal alleen maar toenemen als United geen spelers aantrekt voor de selectie op 8 juli op trainingskamp naar Thailand gaat.'' Ten Hag zag al verschillende spelers vertrekken, maar slaagde er dus nog niet in zijn selectie van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Frenkie de Jong moet de eerste aanwinst van Ten Hag worden, maar de Engelsen komen nog geen akkoord overeen met Barcelona. Ook de namen van Antony, Lisandro Martínez, Jurriën Timber en Christian Eriksen vallen veelvuldig op Old Trafford.

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze | Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes

"Dat er slechts langzaam vooruitgang wordt geboekt, ligt niet aan hem (Ten Hag, red.)", gaat Hirst verder. "Zijn superieuren hebben vooralsnog gefaald in het aantrekken van spelers, waardoor de wederopbouw nog altijd niet in gang is gezet. Dat komt ook doordat United een directe pot van 140 miljoen euro heeft en daarmee deal voor deal werkt. Pas als de eerste aankoop is veiliggesteld, schakelt United echt naar andere targets.'' Naast het transfervrije vertrek van Paul Pogba worden ook de geruchten rond Cristiano Ronaldo aangewakkerd. De zaakwaarnemer van de Portugese sterspeler zou gezien zijn met Chelsea-eigenaar Todd Boehly.

"Ik denk dat dat symbool staat voor waar United zich bevindt'', aldus Hirst over de situatie van de Portugees. "Ronaldo ziet zichzelf als een elitespeler, en dat zeggen zijn cijfers ook. Maar United is gezien de prijzendroogte geen eliteclub meer. Ronaldo overweegt zijn opties, omdat hij niet overtuigd is dat United andere clubs kan uitdagen in de strijd om de grootste titels, denk ik dan ook. Maar ook dat kun je moeilijk in de schoenen van Ten Hag schuiven.'' Ten Hag heeft al vaker aangegeven Ronaldo onderdeel te willen laten uitmaken van zijn project bij United. Het contract van de aanvaller loopt nog door tot volgend jaar zomer.

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
7
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
18
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
19
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties