Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nu is Younes geblesseerd en ligt hij er zeven à acht maanden uit'

Laatste update:

De nieuwe trainer Carlo Ancelotti zou eerst zelf willen beoordelen of Younes wat toe kan voegen aan zijn selectie voordat er definitieve knopen worden doorgehakt, al dreigt een blessure nu roet in het eten te gooien. Voordat Ancelotti aantrad als coach, deden er geruchten de ronde dat i Partenopei Younes meteen op huurbasis wilden slijten, met Genoa als een van de gegadigden.

Enrico Preziosi, voorzitter van il Grifone, geeft donderdag in gesprek met Il Secolo XIX aan dat hij inderdaad dicht bij de komst van de aanvaller was: "Ik had Younes al binnen, maar toen kwamen er problemen met de contracten die eerder waren getekend. En nu heeft hij zich geblesseerd aan zijn achillespees, waardoor hij zeven tot acht maanden aan de kant zal staan."

Als Younes inderdaad een stevige blessure heeft opgelopen, lijkt het aannemelijk dat hij voorlopig bij Napoli zal blijven om te herstellen. De vleugelspits werd in de afgelopen maanden ook in verband gebracht met clubs als Werder Bremen, VfL Wolfsburg en Borussia Mönchengladbach, maar die belangstelling komt in dat geval waarschijnlijk op een laag pitje te staan.

Denk jij dat Amin Younes volgend seizoen minuten gaat maken voor Napoli?

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
31
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
13
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties