Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nu moeten we nog een keer toeslaan en we hebben Europees voetbal'

Laatste update:

"Dat terwijl het seizoen al een groot feest is tot nu toe", stelt Van den Brom. "De jongens zijn gretig. De meesten hebben nog nooit in deze situatie gestaan. Het is mooi om te zien." ADO is terug van weggeweest, vindt Wesley Verhoek. ''De laatste weken in de reguliere competitie ging het even wat minder. Dat sluipt er toch in, als er niet zo gek veel meer op het spel staat. Nu het er om gaat zijn we er weer.''

"Eigenlijk hebben we het tegen Roda JC vrij simpel afgemaakt'', zei Verhoek, zondag de maker van het winnende (1-2) doelpunt in Kerkrade. Thuis had ADO al met 4-2 gewonnen. Helemaal vanzelf ging het niet. ''In de eerste helft speelde Roda soms heel goed. Dat neemt niet weg dat wij onmiddellijk na hun treffer al een grote kans op de 1-1 kregen. Die misten we, maar kort later komen we ietwat gelukkig dan toch op gelijke hoogte. Daarna zijn er niet zo veel problemen meer geweest.''

-

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
8
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties