Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nu nog havo-examens, binnenkort debuut in Ajax 1? 'Heb echt Ajax-DNA in me'

Laatste update:

"Ik ben een aanvallende middenvelder, creatief, ik heb een dribbel…", omschrijft Misehouy zichzelf na afloop van het duel tussen Jong Ajax en Jong AZ (1-2). "Ik heb een redelijk schot, al moet ik dat wel verbeteren. En ik heb gewoon een pass, maar mijn sterke punten zijn vooral mijn dribbel, spelinzicht en creativiteit. Verbeterpunten zijn af en toe de keuzes die ik maak. Soms wil ik bijvoorbeeld gaan schieten en gaat het niet lekker, dus dan moet ik gewoon passen. Dus soms moet ik keuzes verbeteren. Maar ja, ik ben een creatieve speler, echt een Ajax-speler, en ik speel al heel lang bij de club. Dus ik heb wel echt het Ajax-DNA in me."

Misehouy speelt al sinds 2012 in de Ajax-jeugd, en hoopt logischerwijs op termijn te debuteren in het eerste elftal van de club. Dat is iets wat zijn vriend en teamgenoot Silvano Vos onlangs al deed. "Ik ben echt blij voor hem. Ik hoop dat ik snel kan volgen. Vanaf de F1 droomden we er al van om samen op het middenveld van Ajax 1 te spelen. Dat zou echt een mooi verhaal zijn", aldus Misehouy.

En na zijn debuut in Ajax 1? "Mijn droom is hier doorbreken, voor de club spelen, prijzen winnen, op het hoogste niveau spelen en dan een mooie stap maken. Ik heb wel een paar droomclubs eigenlijk. Ik vind Chelsea echt een mooie club, Real Madrid vind ik een mooie club. Maar ik zie mezelf niet gelijk vanaf Ajax zo'n stap maken. Dus ik denk dat ik eerst een tussenstap zal moeten maken, en dan hopelijk ooit bij Real Madrid, Chelsea, Man City, Bayern, PSG, noem het maar op… Bij zo'n club eindigen zou m'n voetbaldroom zijn."

Maar eerst focust het talent zich nog op Jong Ajax. Én de havo-examens, die deze week begonnen zijn. "M'n moeder zit me wel op de huid met de examens", zegt hij lachend. "Maar voor de training ging ik gewoon naar school om te leren. Het is wel zwaar deze tijd, vooral fysiek omdat ik gewoon tot laat doorleer en vroeg opsta om weer te leren, zodat ik m'n examens haal. Vorig jaar heb ik het niet gehaald, dus ik moet het dit jaar halen."

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
5
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
22
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties