Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nu toch niet voor te stellen dat een speler van Real ter discussie staat?'

Laatste update:

"Ik weet nog dat ik bij Real Madrid destijds eens twee wedstrijden achter elkaar op de bank had gezeten. Zei de bondscoach meteen: 'Rafael, je moet wel gaan spelen, want anders kan ik je niet meer oproepen.' Dat is nu toch niet meer voor te stellen, dat een speler van Real Madrid ter discussie staat bij Oranje? Maar zo ongelooflijk goed waren we in die jaren", blikt hij terug in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De 109-voudig international zal de eindstrijd van het WK in Zuid-Afrika nooit meer vergeten. De middenvelder kwam als invaller in de verlenging binnen de lijnen en slaagde er net niet in om een voet voor de winnende treffer van Andrés Iniesta te zetten: "Het was een fantastisch toernooi, maar dat moment vergeet je nooit meer, nee."

"Nog steeds komen er soms van die handtekeningenjagers met een foto van die goal aanzetten. Duwen ze dat beeld weer onder je neus, zie ik mezelf weer gestrekt proberen om die bal te blokken. Dan denk ik nog steeds wel; wat als ik een fractie sneller bij de bal was geweest? Van de andere kant is het natuurlijk zinloos om zo te denken. De mooie herinneringen domineren", sluit hij af.

Denk jij dat Nederland gaat winnen van Duitsland?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties