Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nu zijn er bijvoorbeeld heel veel Ajax-supporters die mij uitschelden'

Laatste update:

De aanvaller van Feyenoord doelt op het bureau Meet the Players, dat zich bezighoudt met het imago van profvoetballers. Naast Elia maken ook spelers als Colin Kazim-Richards, Jeffrey Bruma en Kenneth Vermeer gebruik van de dienst. "Net als in het gewone leven zijn social media ook in de voetbalwereld steeds belangrijker. Daarom is het goed om zo perfect mogelijk naar voren te komen", aldus Elia.

Wat extra hulp is geen overbodige luxe, claimt hij. Als Feyenoorder krijgt hij bijvoorbeeld veel over zich heen van fans van aartsrivaal Ajax. Dan kan het soms lastig zijn om daar niet op in te gaan. "Nu zijn er bijvoorbeeld heel veel Ajaxsupporters die mij uitschelden, kleineren of weet ik veel wat. Daar moet je boven proberen te staan. Wij hebben meer te verliezen dan de mensen die niet bekend zijn. Meet the Players helpt jonge spelers zich daar bewust van te worden."

Volg jij één of meerdere voetballers op social media?

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
5
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
6
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties