Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nuchterheid bij PSV: 'Gelukkig als we de titel pakken, ik heb geen WK nodig'

Laatste update:

"Ik kan me niet voorstellen dat onze supporters zeggen: 'De winst is binnen, maar het was een saaie wedstrijd'", begint hij tegenover de NOS. "Je hoeft niet altijd tachtig procent balbezit te hebben om attractief voetbal te spelen. Het mooie aan ons team is dat we meerdere opties hebben. Wij kunnen snel druk zetten op de tegenstander, maar ook terugzakken en het moment afwachten."

Schwaab speelde in zijn geboorteland voor SC Freiburg, Bayer Leverkusen en VfB Stuttgart en denkt dat PSV wel te vergelijken is met clubs in de Bundesliga: "Onze speelstijl is misschien wat meer Duits. Daar zie je veel teams met een duidelijk plan. Teams die compact staan, goed verdedigen en dan snel naar voren spelen. Maar dat is misschien ook het moderne voetbal."

Amin Younes is vooralsnog de enige Duitse international op de Nederlandse velden, maar Schwaab speelde in de nationale jeugdelftallen ook samen met grote namen als Mesut Özil, Sami Khedira en Manuel Neuer. Van deelname aan het WK met Die Mannschaft droomt hij echter niet: "Ik doe er goed aan om me op PSV te richten. Als we de titel pakken, ben ik een gelukkig mens. Daar heb ik geen WK voor nodig."

Denk jij dat PSV dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties