Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nuevo De Ligt' Perr Schuurs wekt serieuze interesse van Spaanse top

Laatste update:

Het gaat Atlético nog niet voor de wind dit seizoen. Vaak strijden los Colchoneros tot het bittere eind mee om de landstitel, maar nu staan ze al acht punten achter op nummer twee Barcelona. Atlético is in dat verband in ieder geval op zoek naar meer defensieve zekerheid. Giménez en Savic worden als te blessuregevoelig beschouwd, terwijl Felipe en Mario Hermoso niet over het gewenste niveau zouden beschikken. Schuurs is daarom in beeld in Madrid.

De Limburger speelde zich vrijwel direct na zijn zomerse overstap in de basis bij Torino en zeker de laatste wedstrijden maakt hij grote indruk. Hij stond met een sterk optreden onder meer aan de basis van de 2-1 zege op AC Milan afgelopen weekend. Zo is de oude bijnaam van Schuurs een nieuw leven komen te leiden. De centrumverdediger werd een aantal jaren terug al vaak vergeleken met De Ligt, die vrijwel even lang is en een vergelijkbare speelstijl hanteert.

Schuurs, die volgens de Mundo Deportivo ook nog altijd nadrukkelijk door Liverpool wordt gevolgd, is echter niet de enige op het lijstje van Atlético. Ook William Saliba (Arsenal) en Íñigo Martínez (Athletic Club) staan hoog op het lijstje van Simeone. Laatstgenoemde is na dit seizoen transfervrij, maar lijkt de voorkeur te geven aan een overstap naar het eveneens geïnteresseerde Barcelona. Saliba speelt voor het eerst in drie jaar wekelijks bij Arsenal en lijkt derhalve geen reden te hebben om te verkassen.

Meer nieuws

Le Parisien: Knallende ruzie met Al-Khelaïfi ontsiert afscheid Kylian Mbappé
2
Ajax haalt Jelle ten Rouwelaar binnen voor nieuw seizoen
11
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - Roda JC Kerkrade
1
Hansi Flick lijkt niet terug te keren bij Bayern; spelers willen andere trainer
5
Pol van Boekel krijgt als VAR Europese finale toegewezen van de UEFA
2
Olivier Giroud vertrekt bij Milan en onthult in welk land hij carrière vervolgt
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties