Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nul is heilig bij PSV: 'Voor de wedstrijd en in de rust hameren we erop'

Laatste update:

"We zitten heel vaak met de linie samen met de trainers, vooral met Ernest Faber, die zelf natuurlijk ook verdediger is geweest. We bekijken dan beelden van onze wedstrijden en analyseren wat beter moet. Voor de wedstrijd hameren we in de kleedkamer op die nul, in de rust vaak ook", aldus Bruma.

Bruma is door bondscoach Guus Hiddink uitgenodigd voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Kazachstan en IJsland. "Het is een mooie stimulans. Ook vorig jaar heb ik geprobeerd om een sturende rol op me te nemen, maar soms komt het er gewoon niet uit. Nu vallen de dingen wel op zijn plaats. Ik voel me goed, ben fit. Het is nog niet altijd stabiel, dat besef ik goed. Daar werk ik hard aan."

Beste heeft de beste defensie van de Eredivisie

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
0
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
36
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties