Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ocampos heeft laatste minuten gemaakt en keert snel terug naar Sevilla'

Laatste update:

Rond de transfer van Ocampos naar Ajax was afgelopen zomer vanaf dag één veel te doen. De Argentijn zou in eerste instantie definitief worden overgenomen voor twintig miljoen euro, totdat de Raad van Commissarissen van Ajax ingreep. Ocampos, op dat moment al gearriveerd in Nederland, stapte weer in het vliegtuig naar Spanje en zag de soap eindigen in een huurdeal van vier miljoen euro plus een koopoptie van zestien miljoen. Alle partijen leken daar tevreden mee, maar het tegendeel is bewezen.

Ocampos kwam sinds zijn overgang namelijk nog maar 114 minuten in actie voor het elftal van Alfred Schreuder. In de Eredivisie bleef zijn aandeel beperkt tot vier wedstrijden, waarvan slechts één keer als basisspeler. In de Champions League werd hij twee keer binnen de lijnen gebracht met een totaal van veertien speelminuten. Opvallend detail: Ocampos verzamelde in augustus tijdens de eerste drie speeldagen van LaLiga meer speelminuten in het shirt van Sevilla (133) dan in de resterende maanden bij Ajax (114).

Het geringe aantal speelminuten in Amsterdamse dienst is volgens AS een belangrijke factor voor een vroegtijdige breuk. Ook het feit dat Sevilla er niet in is geslaagd om een directe vervanger te halen wordt aangehaald. Hoewel zijn avontuur bij Sevilla op een dood spoor lijkt te zitten, kwam Ocampos vorig jaar tot negen goals en zes assists. De komst van Adnan Januzaj werpt nog niet zijn vruchten af. Sevilla staat teleurstellend achttiende en neemt het in de play-offs van de Europa League op tegen PSV. Het tweeluik staat gepland voor 16 en 23 februari.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties