Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ochtendbladen zien zeldzaamheid bij Feyenoord - Shakhtar: 'Zelden vertoond'

Laatste update:

"Misschien moet Ajax-coach John Heitinga toch nog even alle beelden opvragen van Feyenoord - Shakhtar", opent De Telegraaf. Heitinga zei donderdag tijdens de persconferentie pas naar Feyenoord te kijken in de verlenging. "Ik hoop dat ze doorgaan, maar dan wel na verlenging", aldus de Ajax-coach. "Het kan zijn dat hij wat heeft gemist", vervolgt het dagblad. "Santiago Giménez opende al na negen minuten het bal met een doelpunt dat verraadt waarom hij kan uitgroeien tot een echte Feyenoord-spits."

Meer: The Athletic denkt hoogte van openingsbod op Arne Slot te weten | ‘Liverpool maakt topprioriteit van Arne Slot en gaat aankloppen bij Feyenoord’

De Telegraaf spreekt verder van een zeldzaamheid. "Dominant is Feyenoord bijna altijd in wedstrijden sinds Arne Slot de scepter zwaait in Rotterdam, maar het woord effectief stond zelden in het aantekeningenboek van de coach. Totdat Shakhtar op bezoek kwam in De Kuip. Er volgde een doelpuntenshow die in Europa maar zelden wordt vertoond. Mededogen kenden de Rotterdammers niet toen het in de wedstrijd puur om de sportieve strijd ging."

Ook het Algemeen Dagblad kijkt alvast vooruit naar De Klassieker en spreekt van een 'heerlijke opwarmer'. "Giménez, Kökçü, Idrissi, Jahanbakhsh en invaller Danilo dreven keeper Anatoli Troebin tot waanzin. De ene treffer was nog mooier dan de andere. En hoe hoger de score opliep, hoe harder het Legioen begon te brullen dat Ajax 'er aan zal gaan' zondag in Amsterdam. Dat deden ze in iets minder vriendelijke bewoordingen, maar de boodschap was helder. De aanhang van Feyenoord lijkt zelfs af te tellen naar De Klassieker."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Europese avonden in stadion De Kuip, ze blijven onverminderd plezier geven onder trainer Arne Slot", schrijft Jan-Cees Butter in Trouw. De trainer van Feyenoord heeft nu het record in handen van meeste Europese zeges (vijftien). "De overmacht van Feyenoord was een terechtwijzing voor degenen die twijfelden of de club het vizier wel op Shakhtar had. Kelsy bezorgde Shakhtar vlak voor tijd nog de eretreffer, waarvoor het hele stadion applaudisseerde. Het You'll never walk alone was even later minstens zo indrukwekkend na een fraaie avond in De Kuip."

Het NRC heeft het over een 'zeldzaam ontspannen avond'. "Er werd, door de snelle en ruime voorsprong, geen onnodige energie verspild. Waar dit seizoen vaak met hangen en wurgen wordt gewonnen - niet zelden na een achterstand, zoals recentelijk tegen AZ en FC Volendam - verkeerde Feyenoord nu na bijna veertig minuten en een 3-0 voorsprong in ongekende luxe. Zo blijft Feyenoord, vorig seizoen finalist in de Conference League, Europees indruk maken op het tweede niveau."

Europa League
Feyenoord
7 - 1
Shakhtar Donetsk
Waar eindigt het Europese toernooi van Feyenoord?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties