Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oefenduel Oranje met Duitsers gaat gewoon door

Laatste update:

Even was er twijfel over het doorgaan van de wedstrijd. Vanwege de aanslagen rondom het Stade de France in Parijs moesten de spelers van die Mannschaft de nacht doorbrengen in het stadion. Zij keerden zaterdagochtend pas terug naar Duitsland en werden vervolgens naar huis gestuurd. De voorbereiding op het vriendschappelijke treffen met Oranje zal nu dus weer worden voortgezet.

"We willen als team een signaal afgeven van eensgezindheid afgeven", zegt de Duitse teammanager Oliver Bierhoff. "Eensgezindheid met het Franse volk, met de familieleden van de slachtoffers. Ons hele team is nog altijd zeer aangedaan, maar wij zijn ons ervan bewust dat het belangrijk is om als nationale ploeg juist nu op te komen voor onze cultuur en waarden. De sportieve waarde van het duel met Nederland valt onder deze omstandigheden natuurlijk wel grotendeels weg."

Oranje reist overigens zonder Arjen Robben naar Hannover, waar het duel plaats zal vinden. Volgens afspraak keerde hij na het duel met Wales (2-3 winst) terug naar München. Ook Riechedly Bazoer, Virgil van Dijk en Eljero Elia zijn er niet bij: zij kampen met (licht) blessureleed. Eerder op de dag riep Danny Blind Jürgen Locadia op als vervanger van laatstgenoemde.

-

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
1
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties