Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oefenduel van Galatasaray gaat niet door vanwege politieke onrust

Laatste update:

Galatasaray begint op 13 augustus met de strijd om de Turkse Super Cup tegen Besiktas aan het nieuwe seizoen en zal dus waarschijnlijk op zoek moeten naar een nieuwe, laatste sparringpartner. De eerste competitiewedstrijd van de club van onder anderen Wesley Sneijder en Ryan Donk staat voor 21 augustus (Karabükspor-thuis) op het programma.

Bondsvoorzitter Yildirim Demirörem heeft overigens al benadrukt dat de start van het seizoen in principe niet wordt uitgesteld. De TFF heeft voor volgende week donderdag een vergadering met alle clubs ingepland om hen bij te praten.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties