Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of dat Jan Vertonghen is? Ik kan geen namen geven, maar misschien'

Laatste update:

Jan Vertonghen wordt zeer waarschijnlijk nummer acht. Het management van de centrale verdediger, die tot medio 2018 vastligt, praat al maanden met Tottenham. "In de komende dagen zal er mogelijk nog één zijn en daarna zien we wel wat er gaat gebeuren", zo stelt manager Mauricio Pochettino. "Of dat Vertonghen is? Ik kan geen namen geven, maar misschien. Het is een centrumverdediger."

"Daarvoor moet je bij zijn zaakwaarnemer zijn. Jan is in ieder geval nog een speler die in mijn toekomstplannen voorkomt." Pochettino vindt het belangrijk dat sleutelspelers voor een langere periode worden gebonden. "Het gaat er uiteindelijk om dat voetballers zelf graag willen blijven, niet dat ze overtuigd moeten worden om te blijven." Tottenham, dat vorig seizoen als derde eindigde, staat momenteel op een derde plaats.

Denk jij dat Tottenham Hotspur dit seizoen weer als derde gaat eindigen?

Meer nieuws

Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
2
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
5
Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
1
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
11
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
9
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties