Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of de stap van Shaqiri een stap terug is? Nee, zo zie ik dat niet'

Laatste update:

Matthäus blonk in het verleden zelf uit bij zowel Bayern als Inter en weet als geen ander hoe het is om voor beide clubs te spelen. Na de huurdeal van Podolski was hij erg kritisch en zei hij dat zowel de aanvaller als de club waren afgezakt tot middelmaat. Nu lijkt hij optimistischer. "Xherdan komt van Bayern en nu wordt van hem en Podolski verwacht dat ze de comeback van Inter zullen inluiden, dit seizoen. Ik zie parallellen met 1988, toen Andreas Brehme en ik samen van München naar Milaan gingen."

"Inter had toen al acht jaar lang niets gewonnen, maar in 1989 pakten we de landstitel. Ja, de Serie A was toen top en ik was een wereldster, maar als je mij met Shaqiri vergelijkt kostte ik toen maar de helft", zegt Matthäus lachend in gesprek met Blick. "Het was natuurlijk wel een andere tijd, dat is waar. Of de stap van Shaqiri een stap terug is? Nee, zo zie ik dat niet. Hij is in München nog niet geslaagd, maar liet wel steeds zien dat hij met de allerbesten mee kon áls hij mocht spelen."

"Soms mag het gewoon niet zo zijn", denkt Matthäus. "Het hangt ook vaak van een trainer af. Onder Josep Guardiola had hij gewoon geen perspectief meer, die rekende niet op hem. Als Jupp Heynckes langer was gebleven, had het er nu wellicht anders uitgezien voor Shaqiri. Ik vind dat hij het gewoon goed heeft gedaan in München. Ook al bereikte hij zijn hardop uitgesproken doel, namelijk basisspeler worden, niet."

Xherdan Shaqiri is goed genoeg om ook bij Bayern in de basis te staan

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
4
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
7
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties