Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of dit mijn laatste wedstrijd tegen Ajax wordt? Daar denk ik niet aan'

Laatste update:

"Daarvoor moet ik me volledig concentreren op wat ik nu op het veld kan doen", zo vertelt Kuyt in gesprek met FOX Sports. "Vorig jaar heb ik gezegd dat ik na het seizoen de balans op zou maken, dat doe ik nu weer. Ik heb er eigenlijk nog heel weinig over nagedacht. Ik denk veel meer na over al het moois dat eventueel nog kan komen."

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

Een goed resultaat in de Amsterdam ArenA betekent een flinke stap voor Feyenoord richting de eerste landstitel sinds 1999. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst heeft nu een voorsprong van zes punten. "Dit is een derby, een strijd tussen twee rivalen. Die wedstrijd wil je het allerliefste winnen. Voor ons is het alweer een tijdje geleden dat wij hebben gewonnen… Dus wij willen winnen. Het is een echte Klassieker en een Klassieker is natuurlijk het mooist als ook die twee clubs om het kampioenschap strijden."

-
Dirk Kuyt moet tegen Ajax in de basis starten

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties