Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'200, 150 of 100 duizend pond per week, het is mij echt om het even'

Laatste update:

"De spreekkoren hebben geen invloed op mijn prestaties op het veld, het is gewoon stom", verzekert Nasri in gesprek met diverse Britse media. "Ik ben geen supporter van Arsenal, ik kom niet uit Londen. Laten we eerlijk zijn, voetballers kijken in hun loopbaan naar hun persoonlijke belangen. Wat goed is voor hen en hun loopbaan. Manchester City was drie jaar geleden de beste optie. En nu heb ik prijzen gewonnen en ben ik heel erg gelukkig. Ik heb alles en ik heb een beter leven."

"Als de fans van Arsenal nog steeds met mijn vertrek in de maag zitten, dan is dat jammer", benadrukt Nasri, die zijn interlandloopbaan inmiddels beëindigd heeft. "Maar ik geloof het verder wel. Ze mogen doen wat ze willen, ze houden van hun club. Misschien zijn ze van mening dat ik de club heb bedrogen. Maar dat is niet zo. Zo ben niet. Ik heb gekeken naar wat het beste voor mijn persoon was, net als Bacary Sagna, Emmanuel Adebayor en Kolo Touré."

Nasri betreurt het dat hij voor geldwolf wordt uitgemaakt. "Fans denken dat mijn keuze voor Manchester City gebaseerd is op geld. Okay, het is een factor. Een belangrijke factor heden ten dage. Maar, 200.000, 150.000 of 100.000 pond per week, het is mij echt om het even. Het maakt geen verschil in je dagelijkse leven en je leven gaat er ook niet anders uitzien. Ik sta alleen bij Arsène Wenger in het krijt. Hij heeft de voetballer gemaakt die ik nu ben. Maar ik hoef mij niet telkens te verdedigen. Datgene wat ik met Manchester City heb gepresteerd, moet voldoende zijn."

Samir Nasri heeft Arsenal in de steek gelaten

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
8
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
21
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
58

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties