Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of Frenkie de Jong het gaat maken? Hij heeft het al gemaakt'

Laatste update:

De Ajacied is als enige speler op het middenveld onvervangbaar, zo stelt De Mos dinsdag in gesprek met ALLsportsradio "Of hij het gaat maken? Hij heeft het al gemaakt. Hij staat op de radar van de wereldtop. Daar kun je niet meer omheen." De Jong wordt vrijwel wekelijks in verband gebracht met een transfer naar Barcelona, terwijl ook Manchester City en Paris Saint-Germain naar zijn diensten zouden hengelen.

De 21-jarige middenvelder speelde tegen Duitsland zijn derde interland. Hij werd op het middenveld bijgestaan door De Roon en Wijnaldum. Volgens De Mos was de balans prima. "Je hebt iemand die vreselijk goed kan opbouwen. Dat is De Jong. Je hebt met De Roon iemand die ballen af kan pakken en je hebt iemand tussen de middellijn en de zestienmeter, Wijnaldum. Je hebt nu van alles wat."

Meer: Bondsarts Goedhart laat Nederland opgelucht ademhalen: De Jong haalt het EK | Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’

"Wijnaldum kan eventueel vervangen worden door Donny van de Beek. Kevin Strootman kan op de positie van De Roon spelen. Alleen De Jong is niet te vervangen", aldus De Mos, die van mening is dat Oranje tegen Duitsland vooral als collectief uitblonk. "Je kon in die wedstrijd geen zwakke schakels vinden. Iedereen heeft zijn taken geweldig uitgevoerd. Het team was dé uitblinker in die wedstrijd."

Frenkie de Jong is op het middenveld van Oranje onvervangbaar

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties