Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of het steekt dat ik er niet bij was toen Feyenoord kampioen werd? Nee'

Laatste update:

Voor Boëtius vormt het echter geen probleem dat hij die twee hoogtepunten niet meegemaakt heeft als speler: "Of dat steekt dat ik er niet bij was? Nee. Ik ben ook gewoon een Feyenoord-supporter. Het is goed dat het toch zover is gekomen en het is gebeurd. Zo van: het is echt mogelijk", vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond.

Feyenoord gaat als regerend landskampioen het aankomende seizoen in. Boëtius weet echter niet of dat zijn ploeg ook automatisch favoriet maakt voor de landstitel: "Het is voor mij ook best nieuw. Bij FC Basel werden we kampioen, maar waren we automatisch ook titelfavoriet. Zij hadden daar niet zo veel druk als hier. De achterban is vrij rustig. Niet zoals hier bij Feyenoord. Ik weet niet hoe dat gaat zijn. We moeten van ieder moment genieten."

Feyenoord haalde Boëtius, die in de tweede helft van het afgelopen seizoen door Basel uit werd geleend aan Racing Genk, onlangs voor anderhalf miljoen euro terug naar Rotterdam. De Zwitserse topclub betaalde twee jaar geleden nog twee miljoen euro voor de vleugelaanvaller, die in Basel echter nooit een onbetwiste basisplaats wist te veroveren.

Zie jij Feyenoord als de titelfavoriet voor het aankomende seizoen?

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
19
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
7
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties