Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Of hij dertig miljoen euro zou kosten? Ja, dat is tegenwoordig normaal'

Laatste update:

Zampirini doet de uitlatingen in het licht van de interesse van Milan in Palermo-spelmaker Franco Vázquez, van wie verwacht wordt dat hij komende zomer een stap hogerop maakt. "In mei of juni zijn we bereid over Franco te praten. Ik verkoop hem graag aan Milan, maar dan is het wel belangrijk dat Galliani niet opnieuw probeert om de slimste thuis te zijn. Daardoor zag hij ook al Dybala aan zijn neus voorbij gaan."

Wanneer de 'CEO' van Milan normaal had gehandeld, had de 22-jarige international van Argentinië nu in het rood-zwart gevoetbald, claimt Zamparini. "Dan was hij van hem geweest. Dus als hij echt werk wil maken van Vázquez, stel ik voor dat hij met mij praat en niet met de pers." Volgens de preses moet de 26-jarige Argentijn aardig wat kosten. "Of hij dertig miljoen euro zou kosten? Ja, maar dat is normaal als je naar de markt van tegenwoordig kijkt. Milan heeft op dit moment geen bod uitgebracht, maar andere clubs wel."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties